Belangrijke info

Beste ouders,

Het aantal coronabesmettingen blijft steeds toenemen, ook op scholen schieten de cijfers de hoogte in. Op basis van de stijgende cijfers worden extra maatregelen genomen inzake jeugdactiviteiten. Kinderen jonger dan 12 mogen indoor blijven sporten, kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen outdoor aan de slag, beide in bubbels van 10.

Dit heeft uiteraard ook effect op onze sportclub. Als Bestuur hebben wij hieromtrent al vergaderd en volgende maatregelen werden beslist:

  • Wij laten onze trainingen verder doorgaan, conform de nieuwe maatregel;
  • Ouders moeten de trainers op de hoogte brengen of hun kind komt turnen of niet. Kiezen ouders voor onze sportclub dan gaan wij er vanuit dat zij hierdoor op eer verklaren dat hun kind enkel bijonze club actief is. Traint de gymnast toch nog bij een andere club dan kan Gymfinity hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden;
  • Indien de groep groter is dan 10 personen zullen wij de groep opsplitsen in 2 groepen. Dit wil wel zeggen dat, rekening houdend met de vrije zalen in de sporthal, wij maximaal 20 kinderen kunnen laten sporten. Leden die hun aanwezigheid hebben opgegeven krijgen voorrang om te kunnen trainen;
  • Indoor is mogelijk voor kinderen vanaf het geboortejaar 2008. Kinderen geboren voor 2008 worden beschouwd als kinderen uit de categorie 12 tot 18-jarigen, zoals vermeld in de specifieke wetgeving hieromtrent;
  • De coranamaatregelen opgelegd door de wettelijke instanties en deze van de Gemeente Kruibeke blijven van kracht.

Als bestuur volgen wij dagdagelijks de wijzigingen op en trachten op alle mogelijke manieren om onze gymnasten zoveel als mogelijk te laten trainen in de zaal of online. Wij hopen dan ook dat u begrip kan opbrengen voor de bovenstaande maatregelen en dat u onze club in deze moeilijke tijden het nodige credit verleent.

Dank bij voorbaat,

Namens het bestuur van Gymfinity

Paul van Lerberghe
Voorzitter GYMFINITY

About the Author

By gymfinity / Administrator, bbp_keymaster on jan 31, 2021