Hoe schrijf ik in en wat moet ik weten?

INSCHRIJVEN seizoen 2023-2024 VANAF 16/8
START TRAININGEN 4 september 2023
 1.  Je kind(eren) inschrijven gebeurt online via deze link: online inschrijving. Je komt rechtstreeks op de inschrijvingspagina van de GymFed terecht. Vergeet zeker niet je e-mailadres (steeds zelfde gebruiken) in te vullen. Dit online inschrijven is snel en efficiënt, graag vragen wij dan ook hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Indien er problemen optreden bij het inschrijven, gelieve contact op te nemen via info@gymfinity.be (tav Sofie Janssens).
 2. Na online inschrijven, stort je het lidgeld (afhankelijk van de groep) zo snel mogelijk op het rekeningnummer BE19 0016 5095 0912, met duidelijke vermelding van de naam van de gymnast en de naam van de groep. Je krijgt ook van de GymFed een herinneringsmail met de nodige info.
  De lidgelden zijn voor een volledig turnjaar (behalve bij volwassenenturnen). De lidgelden zijn niet terugvorderbaar.
 3. Vergeet niet dat je een deel van het inschrijvingsgeld kan terugkrijgen via je mutualiteit. Indien gewenst, vink dit aan bij het online inschrijven. Een gehandtekend attest word je zo snel mogelijk bezorgd via e-mail!
 4. Wij vragen om het lidgeld voor 15 oktober 2023 te betalen. Van zodra de inschrijving en betaling in orde is, zal je ook bij de Gymfed geregistreerd en verzekerd worden. Je kan je lidkaart van de GymFed downloaden via ‘Mijn Gymfed’ en bovendien zal je ook geregeld het tijdschrift “Gymtalk” ontvangen. Een nieuw lid krijgt, indien je tijdig in orde bent met inschrijven en betalen, een Gymfinity t-shirt.
 5. Korting voor meerdere leden in 1 gezin
  Voor het tweede aangesloten lid van hetzelfde gezin wordt een korting van €5 toegekend. Voor een derde kind bedraagt de korting €10. Voor een vierde kind bedraagt de korting €25.
 6. NIET betaald = NIET verzekerd! De toegang tot de turnzaal zal geweigerd worden (na 15 oktober).
 7. Voor verdere vragen kan u steeds terecht op info@gymfinity.be of via deze handleidingen InfoMijnGymfed of Flowchart.