Wat moet je weten? 

Sporten is gezond, maar een blessure is spijtig genoeg niet altijd te voorkomen. We helpen je graag verder en geven hieronder wat meer uitleg. We wensen je alvast een spoedig herstel.

  • Verzekering: via de GymFed zijn al onze gymnasten (leden), vanaf ze ingeschreven zijn, verzekerd via Ethias voor ongevallen die gebeuren tijdens de training of op activiteiten die de club organiseert. De verzekering dekt de lichamelijke schade en de burgerlijke aansprakelijkheid (aansprakelijkheid tegen over derden).
  • Ongevallen: dan dient het aangifteformulier altijd ingevuld te worden door de ouders, aanwezige trainer en arts. Deze formulieren zijn ter plaatse aanwezig en moeten door de trainer meegegeven worden of je kan ze hier downloaden.

Graag het aangifteformulier binnen de 5 dagen aan onze clubverantwoordelijke (Sofie Janssens) bezorgen of in de brievenbus deponeren (bij inkom turnzaal).

Een kopie van deze aangifte kan je best zelf bijhouden in geval van betwisting of in geval van verlies van poststukken. De clubverantwoordelijke zal het formulier verder aanvullen en opsturen naar de GymFed.

Alle verdere afhandelingen gebeuren rechtstreeks via de GymFed.