Eerste PV acro in Dulpop

Dit weekend toverden we de sporthal Den Dulpop om tot een acro-wedstrijdhal. Meer dan 500 gymnasten van over heel Vlaanderen namen deel aan de eerste provinciale wedstrijd in het A- en B-niveau. Met de hulp van een team bereidwillige vrijwilligers maakten we er een top organisatie van. Voor onze acrogymnasten was het een groot succes, het gemengd paar Siena & Seppe en meisjes duo Lieke & Elina verdienden met hun 2 oefeningen de titel Oost-Vlaams kampioen. Het duo Yana en Colette behaalde de bronzen medaille. Daarnaast hebben Siena & Seppe ook het ticket op zak om deel te nemen aan het wereldkampioenschap in Genève eind mei. Voor de andere twee meisjes paren is het nog even hard trainen om nog een kans te wagen naar dat WK. Alle A-gymnasten turnden hun norm voor het Vlaams Kampioenschap dat plaatsvindt begin mei. Ouders, gymnasten en coaches kunnen weer heel fier zijn na zo'n top weekendje.

About the Author

By gymfinity / Administrator, bbp_keymaster on feb 13, 2020