Geen 2020 gymgala

Het zat er jammer genoeg aan te komen maar nu is het ook officieel. Ons jaarlijks Gymgala dat dit jaar zou doorgaan op 16 en 17 mei, moeten we een jaartje opschuiven.

In het kader van de federale maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus Covid-19, heeft het college van burgemeester en schepenen van Kruibeke, en ook het directiecomité van het Autonoom Gemeentebedrijf sport, Cultuur en Recreatie Kruibeke, beslist om alle interne en externe organisatie af te gelasten tot en met 31 mei 2020.

Het spijt ons deze maatregel te moeten nemen maar de volksgezondheid primeert boven commerciële, sportieve, culturele en andere organisaties. Zo kunnen wij ons steentje bijdragen in deze bizarre tijden.

We maken er sowieso volgend jaar in mei een extra leuke knaleditie van!

Voorlopig blijven de trainingen ook uitgesteld tot en met 19 april. We houden jullie op de hoogte mocht er hier verandering in komen.

Hou jullie veilig en blijf sporten!

About the Author

By gymfinity / Administrator, bbp_keymaster on apr 14, 2020